Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Allt fler bryr sig om djuren i Norrköping

Djurens Rätt, Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation, ökar sitt medlemsantal i Norrköping – Söderköping med 8,5 %. Organisationen i stort har ökat med 33 % under de senaste fem åren och djurrätt och veganism är frågor som engagerar över hela landet.

Under det gångna året växte Djurens Rätt totalt med omkring 2 600 medlemmar och vid årsskiftet 2016-2017 landade medlemssiffran på 42 478 medlemmar.

– Det är så kul att se att vi växer på flera ställen runt om i landet. Varje ny medlem vi får gör att vår röst för djuren blir starkare. Här i Norrköping – Söderköping har vi en aktiv lokalavdelning som erbjuder möjligheten att som medlem engagera sig tillsammans med andra för att förändra för djuren, säger Ásta Brynsteinsdóttir, ansvarig för lokal verksamhet på Djurens Rätt.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *